Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Salgótarjáni Civilekért                                             Salgótarjáni
Közhasznú Alapítvány                                         Civil Kerekasztal                                    
logo2.jpg                                              civil_kerekasztal_logo.jpg 

 

MEGHÍVÓ

 

 

Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők!

2017. február 9-én (csütörtökön) 10.00 órakor a Civil Közösségek Házában (TIT), (Salgótarján, Klapka György út 4.) , az Emberi Erőforrás Minisztérium OSAP-statisztikájának ügyében képzést, konzultációt tartunk.

Vendégünk lesz Négyesi Krisztina régió-felelős. Lehetőség lesz - amennyiben elhozzátok 2016. évi adataitokat (rendezvények száma és milyensége, látogatottsága stb.) civil szervezeti statisztikai adatlapok kitöltésére és elektronikus beküldésére is.

 

Megjelenésetekre  feltétlenül számítunk!

 

 

          Dr. Diósiné Taracsák Judit                                       Bódi Györgyné

                 kuratóriumi elnök                                                      elnök

 

 

 

 

 

 

 

 

„Alapítvány a civilek segítésére” címmel jelent meg a „Salgótarján MA”folyóiratban hír 2017. február 2-án Alapítványunkról

 

 

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítványt 2009-ben civil szervezet és magánszemélyek hozták létre azzal a céllal, hogy

  • a Salgótarjáni Civil Fórum tagjait, a Salgótarjáni Civil Kerekasztal munkáját, működését szakmailag támogassa,
  • az általuk végzett közhasznú tevékenységeket segítse,
  • részükre szolgáltatásokat nyújtson, programok, képzések szervezésében részt vegyen.

 

A működés helye a Civil Közösségek Háza (Salgótarján, Klapka György út 4.) Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával térítésmentesen használhatják a konferencia termet a civil szervezetek előzetes egyeztetés után. A koordinációt a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány végzi. Irodájában a civil szervezetek számára szövegszerkesztési, nyomtatási, fénymásolási, gépelési, tanácsadási és internet használati lehetőség áll rendelkezésre. A szolgáltatásokat igénybe vevők száma évről-évre emelkedett. Közfoglalkoztatásban dolgozók, valamint önkéntesek segítik a civil szervezetek munkáját.

Anyagi források: pályázatok, Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatása, az SZJA 1%-a , valamint természetbeni és pénzbeli adományok. A Salgótarjáni Civilekért Alapítványhoz bármely bel- és külföldi, természetes és jogi személy csatlakozhat.

   Az Alapítvány pályázati források és támogatások segítségével, mint foglalkoztató és munkáltató évek óta részt vállal pályakezdő fiatalok, hátrányos helyzetben élők számára munkatapasztalat szerzésében. A korábbi években 3 – 4 főnek, jelenleg 6 főnek ad lehetőséget közcélú munkavégzésre. A munkavállalók az Alapítvány munkájának segítésén túl bekapcsolódnak civil szervezetek tevékenységébe is. Ismert, hogy a civil szervezetek nagy részénél kevés a pénzügyekkel, szervezéssel, pályázatírással foglalkozó szakember, szerény az infrastruktúra. Az Alapítvány munkatársai igyekszenek ezen segíteni.

   Jelentős célkitűzés, hogy a fiatal és az idősebb generáció közelebb kerüljön egymáshoz. Ebben a civil szervezeti vezetők aktív partnerek.

   Az Alapítvány által szervezett és lebonyolított tréningek közkedveltek, és hatékonyan segítik dolgozóinak munkáját. Együttműködésben a Vakok és Gyengénlátók Megyei Szervezetével és a Csend Hangjai Alapítvánnyal az érzékenyítő tréningek hosszabb távra tervezettek. A „másság” megértésének, elfogadásának és az együttélés helyes módszereinek megtanulása a cél.

   Az Önkormányzat folyamatosan figyelemmel kíséri és támogatja a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány munkáját. A biztosított hely – a Civil Közösségek Háza - a támogatott munkaerő, szélesítik azokat a lehetőségeket, amelyek által a közhasznú tevékenység eredményesebbé válik.  A felpezsdült civil közélet megtartása és erősítése hasznosul a város közéletében. Ennek részese Alapítványunk is.


Dr. Diósiné Taracsák Judit
       kuratóriumi elnök

      emmi-logo2.jpg          emet-logo.jpg         nea_logo_2016.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érzékenyítő tréning a SINOSZ-szal (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Nógrád Megyei Szervezete)

 

2017. január 31-én a Civil Közösségek Házában a SINOSZ-szal (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Nógrád Megyei Szervezete) Érzékenyítő Tréninget tartottunk. A program a NEA-TF-16-SZ-0283 azonosító számú pályázat keretében valósulhatott meg. Sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak, betekintést nyerhettünk a hang nélküli világba. Megosztottuk egymással gondolatainkat és életre szóló "leckét" kaptunk útravalóul a hallássérült emberek mindennapjaihoz.

16487029_1205754636209452_331190963436228079_o.jpg
16487088_1205753796209536_285062660896814086_o.jpg
16300309_1205754099542839_2472088603457232631_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

13987246_797424913734033_435114316_o.jpg

 

 

 

Tisztelt Látogatók!

Figyelmükbe ajánlom az e heti Civil Hónap programlistáját. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket a megrendezésre kerülő programokra.

 

HETI AKTUALITÁSOK A CIVIL HÓNAP ESEMÉNYEIBŐL

 

2016. szeptember 20. 16.00:”Túl-súlyos problémák”: - az elhízás és napjaink divat diétáinak veszélyei.

Helyszín: Balassi Bálint Megyei Könyvtár.
Felelős: Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Szervezete.

2016. szeptember 21. 10.00: A Harmadik Szektorért Egyesület és az Új Nemzedék Iroda „Civil Staféta” címmel konferenciát rendez. Helyszín: Medves Hotel, Salgóbánya.

2016. szeptember 22. 17.30: Medve Jánosné kiállításának megnyitója a JAMK Fotógalériájában.

Felelős: Nógrád Megyei Fotóklub.

2016. szeptember 23. 16.30: Kutatók éjszakája "Civilek a levéltárban" rendezvény.

Helyszín: MNL Nógrád Megyei Levéltára.

2016. szeptember 23-24-25. : SVDÖK Tábor.

Helyszín: Medves Hotel, Salgóbánya.

Szervezők, támogatók: Lélekpendítők Társasága, Salgótarján, Megyei Jogú Város Önkormányzata, Salgótarjáni Városi Diák Önkormányzat, Nógrád Ifjúságáért Alapítvány, Novohrad-Nógrád Geopark, CSEÖH (Nógrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház).

2016. szeptember 24. : Vásártéri Vásár.

Helyszín: Salgótarján, Vásártér.
Felelős: MESE.

 

 

 

 

 

 

meghivo.jpg

 

 

 

 


 

 

 

Kedves Civil Szervezet Vezető!

 

 

A Magyar Pedagógiai Társaság Nógrádi Tagozata Vezetősége nevében sok szeretettel hívjuk és várjuk Önt és Szervezete tagjait 2016. június 24-én 9 órakor a Balassi Bálint Könyvtárba, a „Múlt- Jelen-Jövő”..a 125 év távlati dimenziói  témájú a közoktatással foglalkozó előadásra és beszélgetésre.

 

Az előadók és a panelbeszélgetés résztvevői között tisztelhetjük Nagy Péter Tibor neveléstörténészt, Dr. Benedek András professzort, a Magyar Pedagógiai Társaság elnökét, Szüdi Jánost volt oktatási államtitkárt, Péterfy Ferencet a Közösségfejlesztők Egyesületének Elnökét és Dániel Zoltánt, Salgótarján alpolgármesterét.

 

Ugyanezen a napon 17 órakor a Zenthe Ferenc Szalonban kerül bemutatásra Karinthy Ferenc Dunakanyar című darabja, a színházjegy ára: 1.000 Ft.   Kérjük, hogy a jegyigényeket a hkvaleria@gmail.com e-mail címre juttassák el június 17-ig. Örülnénk, ha ezt a kitűnő előadást  minél többen tekintenék meg.

 

Salgótarján, 2016. június 15.                        

                                                                       A  találkozás reményében üdvözlettel:  

                                                                   Huszárné Kraft Valéria  tagozati elnök

 

 

 

 

 

 

Jegyzőkönyv

 

Készült :

 

3100 Salgótarján, Klapka György út 4. Civil Közösségek Házában a Civilekért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi ülésén 2016. 05. 17-én.

 

Jelen vannak:

Dr. Diósiné Taracsák Judit, kuratóriumi elnök,

Szilasi András, kuratóriumi tag,

Vadasi Zsuzsanna, kuratóriumi tag,

Bergfest Ágnes, kuratóriumi tag.

 

Az elnök megállapította, hogy az ülés határozatképes.

Jegyzőkönyvvezetőnek megválasztották Szabó Ritát,

hitelesítőnek megválasztották Bakay Gergelyt és Mede Nikolettát.  

 

Napirendek:

 

  • A Felügyelő Bizottság véleményének és javaslatának megismerése,
  • Az Alapítvány 2015. évi számviteli és civil törvény szerinti Egyszerűsített éves beszámolójának és közhasznúsági mellékleteinek véleményezése és elfogadása.   

 

A kuratórium tagjai a napirendeknek megfelelően megtárgyalták az előterjesztett anyagot, és ennek alapján az alábbi megállapításokat tették.

  • Az Alapítvány a 2015. évi működése során a vonatkozó törvényi, jogszabályi előírásoknak, rendeleteknek és saját Alapító okiratának megfelelően tevékenykedett.
  • A kuratórium tagjai megállapították, hogy az Alapítvány számviteli beszámolójában és a közhasznúsági mellékleteiben foglaltak szerint 2 469 E Ft mérlegfőösszeggel, és 196 E Ft tárgyévi eredménnyel zárta a 2015. évet.
  • A közhasznúsági melléklet alapján az Alapítvány továbbra is jogosult a közhasznú jogállásra.

 

4/2016. számú Határozat: A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány a 2015. évi számviteli és civil törvény szerinti Egyszerűsített éves beszámolójának és közhasznúsági mellékleteinek dokumentumát a kuratórium a 2016. május 17-i ülésén elfogadta.

 

Kmf.

 

Jegyzőkönyvvezető: Szabó Rita 

 

 

Hitelesítő: Bakay Gergely                                      Hitelesítő: Mede Nikolett

 

 

 

 

 

 

Átadták a „Civilek a Városért” díjat.

 

2016. április 26-án a Városháza Förster Kálmán termében a Civil Fórumon átadták a Salgótarjáni Civil Kerekasztal által 2010-ben alapított „Civilek a Városért” díjat. Az a szervezet kapja meg ezt a kitüntetést, amely folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújt a helyi civil társadalom fejlődéséért. A díj anyagi forrását adományokból a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány teremti meg.

A rendezvény a hagyományoknak megfelelően egy rövid ünnepi műsorral kezdődött, amelyben közreműködtek a Kanizsai Dorottya Szakközépiskola és Szakiskola diákjai és Barna Terézia tanárnő.

A jeles eseményt Dániel Zoltán Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának alpolgármestere nyitotta meg, aki megköszönte a megjelent civil szervezetek képviselőinek azt a munkát, amit a város lakosságáért végeznek, segítve az önkormányzatot, a hátrányos helyzetűeket, illetve az idősebb korosztályt. Részt vállalnak a város civil közéletében.

A Civil Fórum az elismerések átadásával folytatódott, amelyben közreműködött Bódi Györgyné dr. , a Salgótarjáni Civil Kerekasztal vezetője és Dr. Diósiné Taracsák Judit, a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A Salgótarjáni Civil Kerekasztalhoz beérkezett javaslatok alapján 2016-ban, „Civilek a Városáért” díjat a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) Nógrád Megyei Szervezete vehette át kiemelkedő közéleti tevékenységéért, amellyel hozzájárult a város civil társadalmának sokszínű, hatékony működéséhez és folyamatos fejlődéséhez. A szervezet tevékenysége folyamatos, szakmai és információs előadásokat, eszközbemutatókat, ingyenes jogsegélyszolgálatot szerveznek, hogy a fogyatékkal élők minél teljesebb életet élhessenek.  A SINOSZ a munkaerő- piacon is részt tud venni, szolgáltatásaival a siket és nagyothallók eredményesebben integrálódhatnak a munka világába. A szervezet Salgótarján társadalmi és kulturális életében is jelen van rendezvényeivel, bemutatóival, ismeretátadó előadásaival.

Az ünnepélyes díjátadót követően a Salgótarjáni Civil Kerekasztal megtartotta beszámolóját, amelyben az elmúlt évben végzett munkát értékelte a kerekasztal elnöke.

Az elvégzett feladatok kapcsán Bódi Györgyné dr.  elmondta, hogy egész évben törekedtek a civil szervezetekkel a folyamatos kapcsolattartásra. Az SCK (Salgótarjáni Civil Kerekasztal) önkormányzati rendezvényeken, városi ünnepségeken rendszeresen képviseltette magát, valamint civil programok szervezésével, látogatásával a hatékony és eredményes kapcsolattartás megvalósult. A jövőben még jobban kell törekedni az információk biztosítására, eljuttatására a szervezetekhez.

Összegezve: az SCK elnöke a civil szervezetek munkáját, az elmúlt év tevékenységeit eredményesnek értékelte, és egyben látják az előrelépés lehetőségeit is. 

 

6.jpg

10.jpg

11.jpg

dsc04300.jpg

dsc04303.jpg

3.jpg

2.jpg

12.jpg

 


 

CIVILEK A VÁROSÉRT DÍJ, CIVIL FÓRUM


    A „Civilek a Városért” díjat minden évben azon személy vagy civil szervezet kaphatja, akik kiemelkedő közéleti tevékenységükkel hozzájárulnak Salgótarján Megyei Jogú Város civil társadalmának sokszínű, hatékony működéséhez és folyamatos fejlődéséhez.

   

     A díjat a Salgótarjáni Civil Kerekasztal alapította, pénzügyi forrását a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány biztosítja.

   

   A műalkotáshoz a fényképet Horváth Tamás készítette, a művészeti megoldás Birkás Babett képzőművész munkája.

     

      A díj átadására a Civil Fórum (2016. április 26. 14 óra Városháza Közgyűlési termében.) alkalmából kerül sor.

 

13006448_962718937179691_3016481379984245333_n.jpg

 

 

 

 

 

Tisztelettel meghívjuk

a

Salgótarjáni Civil Fórum ülésére.

 

Időpontja: 2016. április 26. (kedd) 14.00 óra

Helyszín: a Városháza nagyterme

 

Program:

1. Ünnepi műsor – Fellépnek a Salgótarjáni SZC Kanizsai Dorottya Szakközépiskola és Szakiskola diákjai Barna Terézia tanárnő vezetésével.

2. A „Civilek a Városért-díj” átadása.

(A díjat a Salgótarjáni Civil Kerekasztal 2010-ben alapította. A díj anyagi feltételeit a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány teremti meg minden évben. A díjat Horváth Tamás fotója alapján Birkás Babett képzőművész készítette vegyes technikával.)

3. A Salgótarjáni Civil Kerekasztal éves beszámolója - Bódi Györgyné elnök.

 

Felhívjuk a salgótarjáni civil szervezetek figyelmét, hogy a Salgótarjáni Civil Fórum várja mindazon civil szervezetek megjelenését, amelyek szívesen csatlakoznának a Civil Fórumhoz. A csatlakozás a Civil Kódexben előírtak szerint lehetséges: a jelentkező civil szervezet cégbírósági bejegyzésének hiteles másolatának átadásával, illetve másik két bejegyzett civil szervezet által készített ajánlás átadásával,  a regisztrációs ponton.

 

Salgótarján, 2016. április 18.             

 

                                                  Bódi Györgyné

                               a Salgótarjáni Civil Kerekasztal elnöke

 

 

 

 

 

 

 

 


Költészet Napja alkalmából

     2016. április 13-án 14 óra kezdettel a Költészet Napja alkalmából a Nyitott Könyv Olvasókör Egyesület közönségtalálkozót szervezett a Civil Közösségek Háza konferencia termében.
     A találkozón bemutatkozott Tóthné Deák Éva helyi költőnő. Az alkotó bemutatta eddigi műveit, verseiből részleteket olvasott fel. A rendezvény részvevői a személyes találkozónak köszönhetően mélyebb betekintést kaphattak Tóthné Deák Éva életpályájába, megtudhatták, hogy a versek iránti szeretetét egykori tanárainak köszönheti.
     A tartalmas közönségtalálkozót Tóthné Deák Éva azzal a gondolattal zárta, reméli, hogy az élményeit, gondolatait visszatükröző versei gazdagabbá teszik az egyre bővülő olvasótáborát.
     Versei közül a teljesség igénye nélkül néhány: Kokárda színei, Csend tükrében, Új tavasz, Tavaszi ág, Ajándékom Panka, Világmindenség (itt ahol élek), Röppenő időben, A múlt illata, Öreg lomb alatt, Újévre ébredtem, Meditáció.
     A résztvevők kifejezték elismerésüket a megismert alkotások kapcsán, és megköszönték a lehetőséget, hogy kellemes élményekkel távozhattak a rendezvényről.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg


 

 

Salgótarjáni Civil Kerekasztal ülése

 

           2016. április 12-én 14 órai kezdettel megtartotta a Salgótarjáni Civil Kerekasztal soron következő ülését a Civil Közösségek Háza konferencia termében.   

 

       Az ülést Bódi Györgyné dr. elnök vezette. A kerekasztal tagjain kívül meghívottként jelen volt Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának alpolgármestere, dr. Huszár Máté valamint Dr. Diósiné Taracsák Judit, a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány elnöke.

 

      Döntés született a „Civilek a Városért” díj odaítélésről és a Salgótarjáni Civil Fórum összehívásáról, 2016. április 26. 14 óra Városháza Közgyűlési termében.

   

         A napirendi pontokon kívül a résztvevők további fontos, a helyi civil életet is érintő kérdéseket vitattak meg.

 

1.jpg

3.jpg

4.jpg

 


 

50 éves József Attila Művelődési Központ megemlékezésre szeretettel vár minden érdeklődőt.

megemlekezes-szepesi-jozsefrol---2016-04-03.jpg

 

CIVILEK tapasztalatcseréje

 

2016. március 19-én 10 órai kezdettel

civil szervezetek vezetői, képviselői többoldalú tapasztalatcsere céljából találkoztak a Civil Közösségek Házában. Az eseményt a Palóc Hálózati Szövetség rendezte a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvánnyal együttműködve.

A délelőtt folyamán bemutatkozott

a Civil Centrum Alapítvány,

a Somogy Megye Ifjúságért Egyesület,

a Salgótarjáni Civil Kerekasztal,

a Nógrád Megyei Civil Információs Centrum, valamint

a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány.

 

Az említésre került szervezetek bemutatták a szolgáltatásaikat, tevékenységeiket.

A tájékoztató fókuszába került az ágazati - és szektorközi együttműködések, az önkéntesség formái és annak fontossága, a civil szervezetek fenntarthatósága.

Az egész napos program második felében a résztvevők szakmai workshop formájában több, a civil szervezetek működése szempontjából nélkülözhetetlen kérdéseket vitattak meg. A kérdéskörök érintették a civil szervezetek pénzügyi és szakmai stabilitását, vezetői kihívásokat, az utánpótlás fontosságát, formáit, stratégiai megoldásokat.

A program a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) támogatásával valósult meg.

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

 

 

 

 

A Lélekpendítők Társasága
szervezésében
a

Határtalan Együttműködések programon

több salgótarjáni civil szervezeti vezető és Alapítványunk elnöksége is részt vett
2016. március 15-én Füleken.

Tartalmas napot töltöttek itt a vendégek. Füleki és salgótarjáni szervezetek bemutatkozását követően baráti beszélgetés alakult ki eredményeikről és gondjaikról. A közös ebédet követően megtekintették a Vármúzeum kiállítását, majd részt vettek a
római katolikus templomban az ünnepi műsoron. "Isten áldja meg a magyart!"  címmel
a helyi művészeti csoportok és szólisták szöntötték az ünnepet. A rendezvény a

Füleki Gimnázium előtt, a Hősök terén fejeződött be koszorúzással.A kegyelet virágait a Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány vezetősége is elhelyezte. 

szombat.jpgdscf1319.jpgszombat-2.jpgdscf1320.jpgdscf1323.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Szeretettel várjuk önt a Lélekpendítők aktuális rendezvényén!

(kattints a képre)

 

lelekpenditok_rendezveny.jpg


FELHÍVÁS!

Kedves Látogató!

Az Iskolai Közösségi Szolgálatról, amely folyamatosan időszerű a középiskolások számára, tájékozódhatnak

erre a linkre kattintva: Iskolai Közösségi Szolgálat >>>

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány fogad diákokat, hogy az iskolai közösségi szolgálatot teljesítse.

 

 

 

 

 

 

A Civil Közösségek Házában a Palóc Hálózati Szövetség szervezésében,

2016. február 23-24-25-én

érdekes foglalkozásra került sor amelyen alapítványunk 5 tagja vett részt

" Kulcs-Kép módszer kompetenciák felmérése"

néven. A résztvevők az itt megszerzett ismereteket és tapasztalatokat a jövőben is hasznosítani tudják az álláskeresés kapcsán.

12765603_1011040722267571_746287183_o.jpg12765748_1011040675600909_1620947203_o.jpg12788700_1011040705600906_1919113658_o.jpg12790001_1011040682267575_137654020_o.jpg12790038_1011040535600923_777560497_o.jpg

 

 

 

 


 

"Iskolai Közösségi Szolgálat program koordinációja és szakmai segítése"
elnevezésű E-001244/2015/D006. számon nyilvántartott 20 órás képzési programon részt vett alapítványunk 4 tagja, melyet eredményesen elvégeztek.

 

Erre a képzésre
2016. február 19-én és 20-án 
került sor a Civil Közösségek Házában. A szervező civil szervezet a Palóc Hálózati Szövetség volt. A képzés jó hangulatban telt.

10399028_573188859529227_6712525287205876221_n.jpg12705710_573188452862601_5643806785011978000_n.jpg

12717267_573187032862743_7770023177480652783_n.jpg

12733359_573187482862698_5776876338843181439_n.jpg12734109_573188042862642_5920830893107704005_n.jpg

 

 

 

 


Pedagógiai Társaság Nógrád Megyei Tagozata

2016. február 19-én

a Civil Közösségek Házában tartotta kibővített ülését.

img_0706.jpgimg_0710.jpgimg_0711.jpgimg_0713.jpgimg_0714.jpg

 

 

 

 


A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítványnál

2016. február 17-én
megrendezésre került a Civil Közösségek Házában
 

„Küldj egy jelet lentről”
című tájékoztató, amelyet Vadasi Zsuzsanna, a CIC irodavezetője tartott a

NEA civil jelöltállítási rendszeréről.

 

Témák: - Küldj egy elektort!

             - Állíts jelölteket!

             - Válassz tisztségviselőket!
 

A megjelentek megvitatták a lehetőségeket a jelöltállításról. A regisztrációt a civil szervezetek részéről az EPER rendszerben lehet megtenni.

Határidő: 2016. február 24.

img_0697.jpgimg_0700.jpg

img_0701.jpgimg_0702.jpg

 

 

 

 

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal

2016. február 16-án megtartotta évnyitó összejövetelét a
Civil Közösségek Házában.

Vendégünk volt Fekete Zsolt alpolgármester úr.

img_0694.jpg

img_0693.jpg

img_0692.jpgimg_0691.jpg

 

 

 

 

 

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítványnál

 

2016. február 12-én

a Civil Közösségek Házában megrendezésre került

 

„Adj egy órát az életedből, és cserébe évtizedeket kaphatsz!”

című rendezvény, melynek előadója Dr. Tajti Sándor Úr volt.

 

Mit tehetünk?

Egészségünk hosszú távú megőrzéséért?

Testi harmóniánk megteremtéséért és fenntartásáért?

Az öregedési folyamatok lassításáért?

Gyógyulásunk támogatására?

 

Légy egészséges!

Akinek egészsége, annak mindene!

5.jpg6.jpg9.jpg2016-02-12--3-.jpg

 

 

 

 

 

kuratoriumi-ules-1.-oldal.jpg

kuratoriumi-ules-2.-oldal.jpg

kuratoriumi-ules-3.-oldal.jpg

 

 

 

 

 

 

 

M E G H Í V Ó

 

 

Adj egy órát az életedből, és cserébe évtizedeket kaphatsz!

 

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány

meghívja Önt

 

Dr. Tajti Sándor előadására

 

Választ kaphatunk az alábbi kérdésekre:

 

Mit tehetünk?

Egészségünk hosszú távú megőrzéséért?

Testi harmóniánk megteremtéséért és fenntartásáért?

Az öregedési folyamatok lassításáért?

Gyógyulásunk támogatására?

 

Szeretettel várunk  2016. február 12-én 14 órától a

Civil Közösségek Házába

(Salgótarján, Klapka György út 4. konferencia terem II. emelet 1.)

 

Légy egészséges!

Akinek egészsége, annak mindene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ifjusagi-irodalmi-kor.jpg

 

 

 

 

 

tajekoztato.jpg

 

 

 

 

 


sajtokozlemeny_sckha.jpg

 

 

 

Menüpontok