Nyitóoldal

Cikkek

„Dr. Füst Antal professzor előadása 2017 április 11.”

2017.04.18

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány, a Civil Közösségek Házának konferencia termében Dr. Füst Antal professzor a „Salgótarján a várak városa” című előadásával kapcsolódott be a magyar költészet napja rendezvényei sorába.

„Civil díj átadása 2017”

2017.04.18

2017 április 6-án a hagyományoknak megfelelően átadásra került a "Civilek a Városért" díj a Városháza dísztermében a Civil Fórum alkalmából.
A díjat a "Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete" kapta. A beérkezett javaslatok alapján a Salgótarjáni Civil Kerekasztal döntött a díj odaítéléséről. A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány Birkás Babett alkotóművészt kérte fel az előző évekhez hasonlóan a díj elkészítésére. Ez az elismerés nem vándordíj, hanem örökösen a díjazottak tulajdonában marad. Gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk a díjazottnak!

Civil Tanácsadó Testület tavaszi megbeszélése 2017. március.23

2017.03.29

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány szervezésében, a Civil Tanácsadó Testület, megbeszélést tartott a Civil Közösségek Házának konferencia termében. Vendégek voltak önkéntesek, akik tájékozódtak a testület munkájáról. A CTT NEA a pályázatkezelő támogatásával működik.

Pályázatírással kapcsolatos megbeszélés. 2017.március.28

2017.03.29

A Salgótarjáni Civilekért Közhasznú Alapítvány munkatársai a hetet tárgyalással és megbeszéléssel kezdték. Sor került az elszámolásra, és a közeljövőbeli lehetőségek is megvizsgálásra, kiértékelésre kerültek.

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10